Abonnementsartikel

De cirkelformede Lærkereder kan huse op til to personer - og har med sit runde design et autentisk udtryk. Udtrykket styrkes blandt andet i valget af materialer. Lærkerederne er bygget i douglastræ og i selve konstruktionen er der lagt vægt på en æstetisk udformning. Selve boligen er omkranset af valset cortenhegn, der indrammer Lærkeredernes terrasse og beskytter mod vestenvinden. Flere steder er de også dekoreret med lokale sandhjælme.

Lærkerederne har et rum med særskilt badeværelse og sauna - og på terrassen finder man en spa samt inde- og udepejs. De tre nye Lærkereder er starten på et større projekt på Henne Strand Camping. I 2019 vil også Falkereden og Ørnereden bliver præsenteret - til henholdsvis fire og seks personer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til den kræsne gæst

Lærkerederne rammer lige i hjertet på den kræsne gæst. Den store efterspørgsel på personlig forkælelse hos den populære feriedestination, Henne Strand, bliver nu tilgodeset med de nye Lærkereder.

- Her kan vores gæster opleve at være intime ved at være sig selv, og samtidig være en del af noget større. De nye Lærkereder står klar til at tage imod gæster 1. maj, og vi glæder os meget til, at de bliver taget i brug af både danske og udenlandske livsnydere, siger Tina Kristensen, ejer af Henne Strand Camping og oplyser, at de nye Lærkereder er etableret i samarbejde med Anders Carlsen fra Tid & Rum Arkitekter samt Kasper Holmboe og Troels Thorbjørnson fra Spant Studio.