Abonnementsartikel

Minilæssere fra MultiOne kan leveres med imponerende mange redskaber, og i takt med, at de blå minilæssere kan levere større og større oliemængde til redskabernes oliemotorer, vokser deres udbredelse som redskabsbærere.

Også når det kommer til "at grave", har firmaet flere løsninger. Indtil nu har man kunnet montere en gravearm direkte på teleskoparmen eller montere en rendegraver-enhed med sæde og klaviatur på teleskoparmen, der så kan placere "rendegraveren, hvor det er formålstjenstligt i forhold til arbejdsopgaven.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu lancerer MultiOne endnu en løsning, som er en hybrid mellem de to. Man kan nemlig fremover få en gravearm med sideforskydning. Den kan vinkle gravearmen +/- 45 grader i forhold til teleskoparmen, hvilket giver mange fordele. Dels skal basismaskinen ikke længere holde helt lige i forhold til graveretningen, dels kan man fra én maskinposition afgrave en større flade indenfor de 90 graders forskydning og teleskoparmens/gravearmens rækkevidde.

Tommy Kærgaard, der har ansvaret for MultiOne-salget i Danmark, hilser nyheden velkommen.

- Det er en meget fleksibel løsning til mange opgaver og til en absolut overkommelig pris, så jeg kan sagtens forestille mig, at gravearmen bliver populær, siger han.