Abonnementsartikel

Foråret er ankommet, og det betyder, at græsset snart starter sin ustoppelige rejse mod himlen. Med andre ord, plænen skal klippes. Dette kan blive en smule nemmere, hvis du deltager i fritidsmarkedet fotokonkurrence, der i denne måned har titlen "Dit bedste forårsbillede". Så kan du hænde at blive den lykkelige vinder af en Makita Akkuplæneklipper model DLM431PT2.

Avanceret model

Der er tale om en plæneklipper, der kører på 2x18V batterier med overbelastningsbeskyttelse af motoren. Det tærer selvfølgeligt på batterierne at slå græs i hele og halve timer, der er plæneklipperen udstyret med en lampe, der begynder at blinke, når den skal i hus og oplades. Det foregår til gengæld lynhurtigt, da der med maskinen følger en dobbelt lynoplader og to styk 5 amp. batterier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Plæneklipperen er sponseret af Makita og har en værdi på kroner 4.595,- inklusiv moms.

Så hvis du vil være med på den miljøvenlige batteri-vogn, så hop ud i naturen og skyd det bedste forårsbillede. For at deltage i konkurrencen skal du indsende op til tre billeder med en maksimal billedstørrelse på 5 MB på www.fritidsmarkedet.dk.

Det er læserne, der bestemmer, hvem der vinder, så husk både at stemme på fritidsmarkedet.dk og del dit billede på Facebook.

Konkurrencen løber indtil den 22. maj

Kampagne

Skulle du nu være så uheldig ikke at vinde, så kan du stadigvæk få en batteridrevet maskine gratis. Det kræver dog, at du investerer i Makita-præmien hos en af Makitas forhandlere. Firmaet kører nemlig kampagne lige nu, så med i købet af en af fire forskellige 2x18V-maskiner - bl.a. denne måneds præmie - får du enten en gratis DDF482Z bore/skruemaskine eller en DUR181Z græstrimmer. Og det gør du indtil den 1. september i år.boa