Abonnementsartikel

Nu kan Dewalt præsentere en akku-mixer, der kan matche en 230V en af slagsen. Takket være det nye 54V-batteri, XR Flexvolt, leverer den nye DCD240 både kraft og ledningsløs frihed.

Nu tager Dewalt endnu et skridt i udviklingen af sit kraftige akku-værktøj og lancerer en mixer med tohåndsgreb - ifølge en pressemeddelelse fra producenten er der tale om en verdensnyhed, da det er den første af sin slags.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye DCD240 har en effekt på 1.600 Watt, hvilket gør, at den kan klare alle typer krævende og tunge mixeropgaver, som kan forekomme på en byggeplads. Mixeren har fem forskellige hastigheder, som gør det nemt at justere og tilpasse omdrejningstallet til materialet; fra 225 og op til 725 omdr./min. Den indbyggede bløde opstart sørger desuden for, at stænk, snavs og spild bliver holdt på et minimum.

Kan styres med én hånd

Da den nye DCD240 bygger på Dewalts batteriplatform 54V XR Flexvolt, er driftstiden også garanteret lang. Kombineret med en kulløs motor for den bedst mulige kraftoverførsel bliver resultatet en maskine med meget høj præstation og lang levetid. Det giver også stor fleksibilitet at slippe for at være koblet til lysnettet og skulle bøvle med lange ledninger, og derudover er den nye mixer nem at bruge. Komforten er desuden i top med ergonomisk udformet håndtag, god balance og lav vægt for at modvirke træthed i armene ved intensiv brug.

Den lave vægt og det kompakte design gør, at mixeren til og med kan bruges med én hånd. For at øge fleksibiliteten yderligere, er DCD240 forsynet med et fæste med M14-gevind, hvilket gør det nemt at skifte til en hvilken som helst anden type piskeris med M14-gevind. Sikkerheden er også optimal med en nulstøms-afbryder, som forhindrer utilsigtet start.