Abonnementsartikel

Med beskrivelsen "Husqvarna Automower 315 bliver bedst i test, fordi den kombinerer meget gode terrænegenskaber og høj driftssikkerhed med en letprogrammeret brugerflade og smarte navigationsløsninger", løber Husqvarnas populære robotplæneklipper med prisen som Bedst i test.

Det er Pricerunner, der i samarbejde med testeksperterne Bedst-i-test, har testet 19 robotplæneklippere af 11 mærker. Testen adskiller sig fra de fleste andre tests af robotplæneklippere, fordi den udføres over flere måneder, i forskellige vejrforhold og på flere typer græsplæner med varierende udfordringer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det betyder ifølge testarrangørerne, at testen viser robotplæneklippernes langsigtede virkning - ikke bare et her og nu billede.

5 ud af 5 point

Automower 315 får 5 ud af 5 point i testen. Pricerunner og testeksperterne skriver, at "robotplæneklipperen håndterer kraftige skråninger, forhindringer og fliseområder fortræffeligt. Robotplæneklipperen er meget støjsvag og bevæger sig let omkring i terrænet uden at køre fast. Endelig er den tilhørende app, hvor du bl.a. kan justere klippehøjde og klippetider, brugervenlig".

Pricerunner anbefaler Automower 315 til de fleste græsplæner - op til 1.500 m2.

I testen indgår 19 robotplæneklippere i tre prisklasser, hhv. lavpris (under 9.000 kr.), mellem (9.000-14.000 kr.) og premium (over 14.000 kr.).

McCullochs Rob R600 vinder med en pris på ca. 4.500 kr. titlen som Bedste lavprisvalg, mens Automower 430X for tredje år i træk vinder prisen som Bedste Premiumvalg.