Abonnementsartikel

Spørger man arrangørerne af Fjerritslev Dyrskue, om hvad der er omdrejningspunktet for årets dyrskue, så er der ingen tvivl: Det er husdyrene. Og der bliver udstillet dyr inden for kategorierne malkekvæg, kødkvæg, heste, får og kaniner, som som altid bliver der rig mulighed for at komme helt tæt på de flotte dyr.

Er man mere til maskiner end marsvin, så er der også noget at komme efter her. Det gælder uanset om man står over for en reel handel, eller om man blot drages af benzin og store motorer. På maskinudstillingen vil der være mulighed for at få alle maskinelle lyster styret, da der bliver udstillet et bredt udsnit af maskiner - det gælder mange nye maskiner såvel som også veteranmaskiner. Så arrangørerne inviterer alle interesserede til at dukke op og få en snak med udstillerne, der meget gerne vil fortælle om deres maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Underholdning for de små

Udover de smukke dyr og imponerende maskiner, byder Fjerritslev Dyrskue også på konkurrence i havetraktortræk og et show med papegøjer. Og selvfølgelig er der også masser af sjov for de mindste, der blandt andet kan vælge imellem aktiviterer som hoppeborg, rideture og hestevognskørsel, karameljagt i en container fyldt med korn, pandekagebagning over bål og halmballeleg (trille med baller og løb med baller)

Og traditionen tro bliver både dyr og bure på børnedyrskuet pyntet med sløjfer, blomster og grene, så dyrene tager sig bedst muligt ud, når de bliver bedømt.