Abonnementsartikel

Aulum Dyrskue er et traditionsrigt dyrskue, som i år løber af stablen for fjerde år i sin nuværende form. Skuet arrangeres af en lokal forening af ildsjæle, som selv tog teten, da tidligere arrangør Heden & fjorden valgte at stoppe dyrskuet. Lige nu er der fuld gang i planlægningen og allerede fra starten er der en stor opbakning. Dyrskuet finder sted lørdag den 11. august, og traditionen tro er der træf for veteranbiler og motorcykler torsdag inden og traktortræk fredag.

Kom og vis flaget

- Vi glæder os rigtig meget til at holde Aulum Dyrskue igen og håber på opbakning fra alle vores trofaste udstillere igen i år. Vi er heldige at have en stor del faste udstillere men også frivillige og sponsorer udviser stor loyalitet og hjælper år efter år, fortæller Erik Sørensen, formand for foreningen Aulum Dyrskue

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arrangørerne opfordrer non profit-foreninger til at komme og vise flaget med en gratis stand på dyrskuet, hvor også mange politiske partier plejer at møde op og fortælle om deres mærkesager.

Mange maskinudstillere bakker også op om arrangementet og anvender det til at holde kontakten med deres eksisterende kunder og skabe kontakt til nye. Derudover vil der også være en masse oplevelser i børnehøjde med børnedyrskue, ponyridning, legeområde og meget mere.

- Dyrene er fortsat omdrejningspunkt for hele arrangementet, og vi lægger vægt på at kunne invitere folk til at komme tæt på dyrene. Vi vil gerne holde kontakten til byen, så byboerne kan og se, hvad dansk landbrug står for. De kan komme helt tæt på dyrene og se dem blive præsenteret i ringen ved bedømmelse, siger Erik Sørensen.

Publikum ved Aulum Dyrskue kan også selv være med til at bedømme og stemme på, hvem der skal vinde den fornemme titel Miss Aulum. Med en sms-afstemning kan publikum vælge mellem de kvæg, som er bedst indenfor hver malkerace - og samlet for kødkvæg.