Abonnementsartikel

Det kan være svært at få ram på græsset i kanter og hjørner i haven. Det bliver hurtigt langt og lægger sig bare ned, når man kører plæneklipperen hen over det - hvis man overhovedet kan komme til.

Så er det her, at en græstrimmer kommer til sin ret. Og endnu bedre bliver det, når trimmeren er batteridrevet, så der hverken er benzin-os, motorstøj eller lange ledninger til at genere. Det kan du få, hvis du tilmelder dig Fritidsmarkedets nyhedsbrev, der udkommer én gang om ugen, og bliver den heldige vinder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Let og - næsten - lydløs

Præmien er Husqvarnas model 115iL, der er en komfortabel og brugervenlig batteritrimmer til trimning af plænekanter eller små områder af højere græs. Trimmerens lavt vibrerende, børsteløse motor er stille nok til brug i beboelsesområder, hvor man ikke forstyrrer familie eller naboer. Den har et intuitivt tastatur med sikker og praktisk start og stop samt teleskopskaft med justerbart håndtag, der sikrer effektiv og nem opbevaring, transport og brug.

Maskinen tændes med et enkelt tryk på en knap, og det stærke 36 V Li-ion-batteri er designet til pålidelig, langvarig brug og til at blive genopladet i hundredvis af gange.

Husqvarnas 115iL er sponseret af Husqvarna og har en værdi af kroner 2.595,- inklusiv moms (med batteri og lader)

Du kan tilmelde dig Fritidsmarkedets nyhedsbrev på www.fritidsmarkedet.dk.

Konkurrencen løber indtil den 22. maj.boa