Abonnementsartikel

Myrebekæmpelse har tidligere handlet om at spraye en væske eller pulver ud over et større område. Men nu bliver det nok at placere et par små klatter. Det skriver Borup Kemi i forbindelse med lanceringen af deres nye produkt "Kvit A Myre-sirup", der er en tyktflydende gel.

Det nye middel leveres i en lille tube med doseringsspids, og der skal blot placeres nogle få klatter med en til tre meters mellemrum for at bekæmpe myrerne. Midlet kan anvendes både ude og inde, når det er lokaliseret, hvor myrerne har fundet adgang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

"Kvit A Myre-sirup" indeholder sirup, fordi myrer elsker søde sager. De vil derfor spise af klatten og få lidt af den på sig. Og som de flittige myrer, de er, vil de herefter transportere det med helt ned i myreboet. Efter mindre end en måned vil boet være forsvundet.

Nemt og hurtigt

Fordelene ved at anvende en tyktflydende gel er, at denne form og konsistens gør det langt lettere og hurtigere for gør-det selv-folk at udføre arbejdet, ligesom der skal bruges en langt mindre mængde for at opnå et godt resultat. En tube med 10 gram rækker således til 30 til 35 klatter og vil kunne bekæmpe omkring 10 myreboer. Den nødvenlige mængde af midlet er så lille, at hverken mennesker eller husdyr kan tage skade af at komme i kontakt med det.

"Kvit A Myre-sirup" leveres i en tube med 10 gram, og kan købes i havecentre, planteskoler, byggemarkeder og foderstofforretninger med flere over hele landet.boa