Abonnementsartikel

Dyrskuet i Løgstør er en mangeårig tradition, som i år afholdes lørdag 16. juni på Dyrskuepladsen i byen ved Limfjorden. Arrangementet tiltrækker altid mange lokale beboere og turister, og her mødes land og by under hyggelige former og socialt samvær.

Løgstør Dyrskuet er nemlig et godt, gammeldags og traditionelt dyrskue, hvor maskinudstillere og repræsentanter fra diverse foreninger - og ikke mindst masser af dyr - udgør de væsentligste elementer. Der er også et populært børnedyrskue, hvor de små besøgende kan få lejlighed til at lege med kæledyr.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hunde, får og skovhuggere

I år vil arrangørerne særligt fremhæve opvisningen med hunde ved medlemmer af DCH, fåreklipning og skovhuggershow i programmet. Desuden er der springopvisning ved den lokale rideklub, som også tilbyder gratis pony trækture på pladsen.

Endelig giver lokale Dance and Stage dansere opvisning, så der er noget for enhver smag at komme efter, uanset om man er fuldtids- eller fritidslandmand. Det hele starter tidligt om morgenen med ankomst af dyrene, hvorefter skuet åbner kl. 9 og er åbent til kl. 16.