Et nyt solcelle-drevet vandingssystem fra Gardena sørger for automatisk vanding af potter og planter på altan og terrasse.

Nu kan det være slut med at komme hjem til udtørrede planter efter en dejlig ferie. Fra producenten Gardena kommer nu AquaBloom, der er et nyt solcelle-drevet vandingssystem, der sørger for automatisk vanding af dine potter og planter på altan og terrasse.

Systemet kræver hverken vandhane eller strøm - bare fyld en spand med (regn)vand, og du er i gang.

Miljøvenligt solpanel

Ferievandingssystemet AquaBloom vander og plejer dine planter, når du ikke selv er i nærheden. Hovedenheden er en 3-i-1-løsning, der består af en pumpe til at suge vand, en kontrolenhed til at indstille vandingstid, og et solpanel til at holde systemet kørende. Solpanelet genoplades, når solen skinner, og skulle den danske sommer drille, kan systemet holde sig kørende i op til 2 uger med overskyet vejr.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Let indstilling

AquaBloom kan anvendes både inden- og udendørs, så længe hovedenheden placeres med solpanelet et solrigt sted enten stående på et bord, monteret på væggen eller hængende på en af krukkerne. På hovedenheden kan du via 14 forudindstillede vandingsprogrammer indstille, hvor ofte og hvor meget AquaBloom skal vande.

rich-media-1
AquaBloom fås som klar-til-brug-sæt. Pressefoto.

Samlet klar-til-brug løsning

AquaBloom fås som et klar-til-brug-sæt, der udover hovedenheden inkluderer Gardenas populære mikro-drip vandingssystem og genopladelige batterier. Suppler med en spand fyldt med vand, og systemet kan vande og pleje op til 20 planter - under hele sæsonen. Pas ekstra godt på miljøet og saml regnvand i spanden til genbrug.