En gør det selv-hylde sikrer orden på badeværelset.

Barberingsbørste, aftershave, vatrondeller, øjenvippebukker - mange toiletsager til både mænd og kvinder skal opbevares på selv de mindste badeværelser. Det kan give pladsproblemer og kamp om, hvad der fortjener den bedste plads ved siden af vasken.

En gør det selv-hylde, som Bosch er ophavsmand til, sikrer ordenen på badeværelset. De vigtigste toiletsager bliver opbevaret nemt og uden at fylde, og med hylden er de samtidig nemme at komme til, når der er travlt om morgenen.

Trin 1

Det først trin i missionen for at få bedre plads på badeværelset er at markere glassenes position på træhylden. Afstanden mellem glassene skal være lige stor, og glassene skal centreres på hylden - hvor lang hylden skal være, og hvor mange glas, der skal bruges, er op til den enkeltes behov.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Trin 2

Forbor de afmærkede huller i brættet med et tyndt træbor.

Bruger du eksempelvis en Bosch Uneo-borehammer (note: slå slagstoppet til her), kan hammermekanismen bruges til at fastgøre hylden til selv en betonvæg.

Trin 3

Dernæst skal spændebåndene forspændes med et tyndt metalbor - for eksempel 3 mm. Derefter kan de sættes fast med træskruer der, hvor markeringerne er opmålt på brættet.

Trin 4

Sidst, men ikke mindst, skal glassene placeres i spændebåndene, båndene skal strammes og dernæst skal den færdige badeværelseshylde fastgøres til væggen med rawlplugs, skruer og borehammeren. Øjenvippebukkeren, vatrondellerne og barberbørsten har nu et nyt hjem i badeværelset, som også pynter på indretningen.

Materialeliste

1 langt bræt (dimensioner, fx 115 cm x 24 cm x 1,5 cm; længde, materiale og farve er op til dig)

5 opbevaringsglas

5 spændebånd i rustfrit stål (de skal matche glassenes diameter - her er det mellem 70 og 90 mm)

5 træskruer (3,5 x 12 mm)

2 rawlplugs (8 mm) og matchende skruer (afhængigt af væggen)

En borehammer, fx den ledningsfri Bosch Uneo

Træbor (1-2 mm)

Metalbor (3 mm)

Bor til rawlplugs (afhængig af væggen)

Sværhedsgrad: Mellem

Tidsforbrug: Omkring halvanden time