Stiga E-Ride S300 NYHED!!! Kraftfulde Batteridrevet Havetraktor

Specifikationer:

  • Er til salg:Til salg nu

Yderligere information:

STIGA e-Ride S300 Batteridrevet havetraktor

Den kraftfulde havetraktor e-Ride S300 med sideudkast spreder græsafklippet på plænen i pæne rækker. Den drives af et kvalitetsbatteri (Li-Ion) på 30 Ah, som er udviklet og testet af STIGA i Europa, og som kan klippe helt op til 3500 kvm på en enkelt opladning. Klippebredden på hele 98 cm dækker samtidig mere af din græsplæne på kortere tid.
Batteridrevet havetraktor, så du slipper for benzin og ledninger
Intuitivt instrumentbræt med bl.a. en knap til hurtigstart, advarselspærer og synligt batteriniveau
Elektrisk motorsystem med integreret bremsesystem uden behov for en bremsepedal. Traktoren stopper automatisk, når foden løftes fra transmissionspedalen.
Deflektor til sideudkast og Multiclip-sæt medfølger
Klippebredde på 98 cm og valg mellem 7 forskellige klippehøjder
48 V / 30 Ah batteri og standardlader medfølger


Batteridrevet – for en mere støjsvag klipning uden brug af benzin
Det kraftfulde 48 V / 30 Ah batteri gør det muligt at klippe op til 1800 kvm på en enkelt opladning – uden støjen og forureningen, som vi kender fra benzindrevne havetraktorer.
open_in_full

Vælg mellem sideudkast og Multiclip
Havetraktoren udkaster effektivt græsafklippet fra siden af din havetraktor ved brug af sideudkast, eller findeler og spreder græsafklippet på plænen som naturlig gødning ved brug af Multiclip-funktionen.
open_in_full

Intuitivt instrumentbræt
Let aflæseligt instrumentbræt med en knap til hurtigstart, visning af batteriniveau og advarselspærer.
open_in_full

Nem rengøring
Innovativt vaskelink – for første gang kan du nemt rengøre aggregatet på en elektrisk traktor med en vandslange. Havetraktoren er nemlig IP 65-beskyttet.

Produktdetaljer og specifikationer
Havetraktoren e-Ride S300 drives af et 48 V / 30 Ah-batteri, som giver dig det bedste fra alle verdener: Samme kraft som en benzindrevet havetraktor – men uden støj eller forurening. Det kraftfulde og slidstærke batteri giver dig en klippetid på op til 45 minutter.

Det brugervenlige instrumentbræt viser batteriniveauet og indeholder advarselspærer samt en knap til hurtigstart. Motoren på 1,2 kW giver dig en kørehastighed på op til 9,5 km/t, og de to knivmotorer på i alt 3 kW er uden remme og remskiver, så de sparer dig for omkostningsfyldt vedligeholdelse. e-Ride S300 gør hver eneste klipning til en sand fornøjelse med den store klippebredde på 98 cm og syv mulige klippehøjder på mellem 25 og 80 mm.

Europas største online-magasin

- flere end 200 sider med Premium-maskiner

Forhandler:

Bredsgaard A/S
Parallelvej 19
8620 Kjellerup

Send e-mailSend e-mail

Kontaktinfo:

  • Ivan Tang

    Adm. Direktør
    Ivan Tang

    • Telefon +45 89707080
    • Mobil +45 23823535
reklame