Nyheder

Derfor skal du vælge betontagsten

4. mar. | Indrykket af Nettrælasten A/S

Er du i tvivl om hvilke betontagsten du skal vælge, så hjælper vi dig.

Del artiklen:

Betontagsten har de sidste år haft en stor tilgang på de danske tage, hvilket vi tydeligt mærker hos Nettraelasten.dk. Dette skyldes at man med en betontagsten får en væsentlig billigere totalløsning, end ved at vælge en løsning med tegltagsten. 

Betontagsten giver med sit simple design et mere moderne udtryk end ved de traditionelle tegltagsten. Det er derfor at vi i dag ser betontagsten på rigtig mange nybyggede huse. Betontagstenen ses ofte i forbindelse områder, hvor der bygges typehuse. Betontagsten er særdeles velegnet til fx ensidig taghældning, da disse tit har en lav hældning. Betontagsten kan i de fleste tilfælde lægges ned til 14 grader. 


Betontagstenen findes i flere varianter:

Enkeltkrummet: Denne betontagsten er en traditionel enkeltkrummet vingefals tagsten. Tagstenen er gennemfarvet og har fået en dobbelt overfladebehandling, hvilket gør den modstandsdygtig overfor mos og alger. 

Dobbeltkrummet: Stenen her er en klassisk dobbeltkrummet betontagsten. Man kan sige, at stenen har 2 'bølger' i forhold til enkeltkrummet sten med én. Tagstenen er gennemfarvet og har desuden fået en dobbelt overfladebehandling, hvilket gør den modstandsdygtig overfor mos og alger. 

Fladtagsten: Her ses en flad betontagsten, som giver et flot skiferlignende tag. Tagstenen er gennemfarvet og har desuden fået en dobbelt overfladebehandling, hvilket gør den modstandsdygtig overfor mos og alger. 


Er du stadig i tvivl om hvilken betontagsten du skal vælge? Få inspiration online hos Nettrælasten, hvor du også får et super godt tilbud. 
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame