Nyheder

UDSIGT TIL FUSSING SØ

6. mar. 2020 | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

STOR MODERNISERET BOLIG OG 2,4 HA

Del artiklen:

7837 Lidt udenfor Tånum vest for Randers ligger denne skønne ejendom med stor beboelse på 256 kvm med plads til den store familie eller 2 familier i en opdelt bolig. Ejendommen har et grundareal på 2,4 ha, hvor bygningen ligger højt i det kuperede landskab med udsigt udover markerne til naboens sø samt Fussing Sø. Central beliggenhed med hurtig adgang til motorvejen ved Randers. Huset er oprindelig bygget i 1925, men er gennemgående moderniseret i 2014. Huset er grundigt isoleret og der er energiruder samt opsat solcelleanlæg – disse tiltag har givet energimærket ”C”. Rundt om huset ligger den skønne have med stor græsplæne, bede, frugttræer og orangeri. Garagen på 50 kvm bruges til lager og værksted. Yderligere er der et lille anneks. Arealerne henligger i græs og kan bruges til nogle heste eller køer. Mulighed for at omdanne det kuperede terræn til en park – og lave stier og småbeplantninger. Dette kan tiltrække fugle og vildt. Da boligen kan indrettes på flere måder, er der også basis for at etablere Bed & Breakfast.

Kontakt Ejner Kaa Ejendomme for mere information – 70 22 75 00

Eller besøg vores web-side: www.ejnerkaa.com


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame