Nyheder

HorsePro Hestefoder

25. mar. | Indrykket af NAG

Hestefoder

Del artiklen:

HorsePro er en foderserie, der er udviklet af Nordsjællands Andels Grovvareforening (NAG). 

NAG har mange års erfaring med udvikling og produktion af foder til det professionelle dyrehold, og har de sidste par år valgt at lægge et stort fokus på foder til heste. HorsePro-serien indeholder produkter, der dækker alle racer, arbejdsniveauer og livsstadier, og sikrer derved korrekt fodring af din hest.

HorsePro-foderet, som produceres på vores fabrik i Helsinge, er desuden GMO-frit, og indeholder organiske mineraler og forskellige urter, der hver især bidrager til optimal fordøjelse og immunforsvar. Urterne giver derudover en garanti for en god smagsoplevelse. Alle produkter er lavet med henblik på at sikre en lav tildeling af stivelse og sukker. Hesten får derimod sin energi fra fibre og fedt. 

Foderet er dansk produceret og optimeret i forhold til de danske forhold og dansk grovfoder. Alle råvare i produktionen er danske eller fra europa.

HorsePro-serien er udviklet med baggrund i stærk faglighed og indeholder produkter der dækker alle typer heste, arbejdsniveauer og livsstadier. Serien omfatter musli-blandinger, tilskudsfoder, og pelleteret blandinger, som fungere godt i foderautomater og kan leveres som indblæst i silo. 

Læs mere om hele sortimentet på: www.horsepro.dk
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame