Nyheder

CHATEAU Ø

27. mar. 2020 | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

BLIV VINBONDE PÅ DENNE SKØNNE HOBBY VINGÅRD

Del artiklen:

7801 Lidt syd for Viborg - på sydkanten af Ø Bakkers lyngklædte skråninger ligger den berømte hobby vingård Chateau Ø. Vingården var blandt pionererne tilbage i 2000, og 2018 høstede vinavleren stor anerkendelse for sin rødvin og blev således kåret som Årets Vinbonde 2017. På det skrånende areal består jorden af al, sand og kalk, og er et frugtbart og veldrænet voksested for den klassiske drue. Alle 1000 vinstokke ligger samlet på dette skrånende areal og står som en forlængelse af den smukke og idylliske have. Midt i haven er opført et flot orangeri. Boligen er på 120 kvm og er i lokalområdet også kendt som Degnehuset og har en historie tilbage helt til 1857. Den nuværende ejer har gennemført en totalrenovering, og huset står nu flot både indvendig og udvendig.

Kontakt Ejner Kaa Ejendomme for mere information – 70 22 75 00OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame