Nyheder

SKØN LANDEJENDOM MELLEM SILKEBORG OG KJELLERUP MED 24 HA

30. apr. | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

EN DEL AF ET SPÆNDENDE NATUROMRÅDE MED GODE JAGTMULIGHEDER

Del artiklen:

7857 Skøn fritidsejendom med 24 ha og god bonitet beliggende i udkanten af Mausing mellem Silkeborg og Kjellerup. De 18,3 ha dyrkes og er udlejet i denne sæson, desuden 3,4 ha eng samt løvskov med søer på ca. 2,8 ha – flere ænder holder til ved søerne og de parklignende forhold. Engene ligger nedenfor skråninger med skov og er en del af et spændende naturområde med gode jagtmuligheder. Engene grænser op til en bæk med fiskemuligheder. Den hyggelige bolig på 190 kvm har synlige loftsbjælker i næsten alle rum. Installation af både stokerfyr og træfyr til opvarmning af boligen. Vest for huset ligger en skøn terrasse med læ – velegnet til de lange sommeraftener og grillaktiviteter. Gode udbygninger. Mausing er en aktiv landsby med flere aktive foreninger og et godt fællesskab. Inden for 3 km findes skole, sportsaktiviteter og forsamlingshus.

Se mere på: http://www.ejnerkaa-landbrug.dk/boliger/12-jagtejendomme/401-7857-mausingvej-39OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame