Nyheder

LILLE NATURPERLE MED 4,4 HA VED OMME Å

5. jun. | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

MED ABSOLUT STILLE BELIGGENHED

Del artiklen:

7840 Ejendommen er beliggende i Midtjylland mellem Give, Billund og Grindsted i Vejle kommune og omgivet af 4,4 ha jord ned til den fiskerige Omme med fin bestand af bækørred og stalling. Her er også mulighed for jagt på råvildt, fasaner og ænder på træk og mulighed for hestehold eller kreaturer. Ejendommen er opført i villastil i 1960 med tilbygning med 3 værelser i 1982 i gule sten og tækket med nyt tag i 2019. Her er 131 kvm bolig med flot udsigtsstue med brændeovn, nyt køkken fra 2017, bryggers, badeværelse og 4 gode værelser, fibernet og byvand. Alt er indflytningsklart. Jorden er drevet økologisk og udlagt som vådområde i med afgræsningstilskud. Samlet årligt tilskud på kr. 25.-30.000 pr. år.

Se mere på: www.ejnerkaa-landbrug.dk


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame