Nyheder

FJELLERUP STRANDS HYGGELIGSTE SOMMERBOLIG

12. jun. | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

DEJLIGE DJURSLAND TÆT PÅ NATUR OG OPLEVELSER

Del artiklen:

7867 En harmonisk klynge af små bjælkehytter danner rammen om en fantastisk hyggelig og fredfyldt sommerbolig beliggende ved det populære sommerhusområde Fjellerup Strand - en af Danmarks bedste og mest børnevenlige badestrande, afstanden til stranden er ca. 600 m. Sommerboligen består af et dejligt sommerhus med skøn udestue og i alt fire små charmerende bjælkehytter samt et lille udhus. Sommerhuset og tre af hytterne er bygget sammen med en fin pavillon med glastag. Haven er også et kapitel for sig, med - i maj/juni - flotte blomstrende rhododendroner og en dejlig anlagt terrasse med et flot rustikt bord/bænkesæt kan dette danne rammen om mange hyggelige frokoster og lange sommeraftner i haven, hvor havelamper rundt i haven giver en dejlig sommerstemning. Hele haven er indrettet med små hyggekroge, så der altid kan findes sol og læ.

Se mere: Link 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame