Nyheder

SMUK UDSIGT VED RØNDE

21. jun. | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

LANDEJENDOM MED 16 HA GOD AGERJORD

Del artiklen:

7838 Smukt beliggende ejendom omgivet af 16 ha god agerjord lidt øst for Rønde på Djursland. Huset ligger højt med enestående udsigt over Ringelmose skov til Kaløvig og Mols Bjerge med 6,5 ha jord ved huset og 9,5 ha nord for Grenåvej. Der er alm. betalingsrettigheder til 15,8 ha og jorden er bortforpagtet til efter høst 2020. Ejendommen består af et fint moderniseret stuehus med et boligareal på ca. 130 kvm i to etager, tilbygget havestue med flot udsigt mod syd samt 1. sal med repos og to værelser. Huset er sammenbygget med vestvendt lade med god plads til dyr og opbevaring. Dertil kommer en maskinhal på 250 kvm. med værksted og autolift. En nem og indflytningsklar ejendom tæt på de store veje og i kort afstand til Molslandets store naturoplevelser og indkøb og kultur i Rønde. Kan sælges med mindre jord til lavere pris.

Se mere på: Link


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame