Nyheder

TÆT PÅ SKOVBJERG PLANTAGE

26. jun. | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

GOD TRAFIK AF KRONVILDT

Del artiklen:

7872 Landejendom med 16,4 ha jord beliggende lidt sydøst for Sdr. Felding i Vestjylland tæt på Skovbjerg plantage med god trafik af kronvildt. Her er et ældre, men istandsat stuehus med 118 kvm bolig med 2 værelser på 1. sal samt dejlig havestue. Dertil kommer bryggers, fyrrum med pillefyr og jagtstue. Det hele omgivet af en vidunderlig have med mange sjældne træer, drivhus og sammenhæng med den omgivende skov. Udhusene består af 2 isolerede haller, hvoraf den ene er udlejet med gode indtægter, maskinlade og bygninger til opbevaring m.v. Skovstykket mod nord på 8 ha med 2 søer er fortrinligt til jagt på alle vildtarter - også krondyr. Skovstykket mod syd er tilplantet med yngre rødgran og med god trafik af råvildt og strejfende kronvildt. En dejlig naturejendom i det Vestjyske.

Se mere på: Link


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame