Nyheder

Heste på sommergræs

2. jul. | Indrykket af NAG

Hestefodring

Del artiklen:

Græsset vokser godt i øjeblikket og heste og ponyers daglige behov for kalorier bliver oftest nemt dækket, når de går på græs – og endda så nemt, at mange heste faktisk bliver overvægtige i løbet af græsningsperioden. Typisk vil der være rigeligt kalorier (energi) og protein i græsset om foråret og frem til og med juli – men det afhænger selvfølgelig af vind og vejr. 


Men som mange hesteejere efterhånden er opmærksomme på, så bliver hestene ikke dækket ind med vitaminer og mineraler alene ved at gå på græs. Det er rigtig svært at se – for hesten er ser jo sund, rask og rund ud – den mangler da ikke noget! Men jo det gør den og for at forebygge forskellige mangler hos hesten, er det vigtigt, at den dagligt dækkes ind med vitaminer og mineraler. 


Men kan jeg fortsætte med at fodre hesten med HorsePro mens den går på græs? Ja det kan du!


For at gøre det nemt, overskueligt og økonomisk for dig, har vi angivet nogle retningslinjer for, hvordan du kan bruge enten HorsePro Elite eller HorsePro Easy Nature – vores mest koncentrerede blandinger – når hesten går på sommergræs – så hjælper du den med at være dækket ind 


Til heste i vedligehold og let ridning, kan du reducere mængden med op til 50% og til avlshopper og heste i vækst kan mængden reduceres med op til 25% ved græsning i 12-24 timer dagligt. Hvis din hest rides på konkurrenceplan, så anbefaler vi at du fortsætter med den fulde ration eller får lavet en foderplan.


Går din hest ikke på fuldtid sommergræs? Eller vil du vide mere om de specifikke mineral behov - også hos avlshopper og ungheste? Så læs mere her: https://www.horsepro.dk/fodring-af-heste-paa-sommergraes/raadgivning/2/25OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame