Nyheder

LYSTEJENDOM VED KATTEGAT, SYDØST FOR AALBORG

29. jul. | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

PLADS TIL HESTE - GODE JAGTMULIGHEDER PÅ STRAND OG I MARK

Del artiklen:

7875 Lystejendom beliggende ved Kattegat, sydøst for Aalborg og tæt ved Lille Vildmosecentret. Beboelsen er på 84 kvm - men kan udvides. Der kan også bygges et nyt hus med fokus på en flot udsigt mod havet. Arealet er på 52 ha, hvoraf 2/3 kan afgræsses og 1/3 kan dyrkes med kornafgrøder. Halvdelen af ejendommens arealer har strandbeskyttelse omfattet af Natura2000 - men egner sig fint til afgræsning og produktion af hø. Ejendommen dyrkes økologisk, og de fleste af arealerne med græs bruges til hestefolde. Der er bygget en stor hestestald på 307 kvm. Langs med de 800 m strand er strandeng samt flere småsøer, som ænderne trækker mod. Gode jagtmuligheder på rådyr og ænder. 

Se mere på: Link


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame