Nyheder

FLOT LYSTEJENDOM

7. aug. | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

- MED PLADS TIL HESTE

Del artiklen:

7880 Flot lystejendom beliggende smukt og idyllisk i landskabet med 5,7 ha rundt omkring ejendommen og med to store søer på arealet. Ligeledes en stor og flot velholdt have med drivhus samt hyggeligt lysthus, indhegning med heste, hønsegård med en stor flok høns samt en lille lund med frugttræer fuldender indtrykket af en hyggelig og harmonisk fritidsejendom. Flot gulpudset stuehus på 301 kvm. Udbygningerne består af 2 længer samt et halvåbent maskinhus. Stalden på 209 kvm er med 9 hestebokse, lagerplads og sadelrum. Lade og værksted på 286 kvm - med stor port. Desuden en dobbeltcarport opført i træ – her er også adskilt fyrrum med fastbrændselsfyr og stor akkumuleringstank. Ejendommen ligger 6,5 km fra Christiansfeld.

Se mere på: Link


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame