Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Den perfekte traktor til hestefolket

1. sep. 2020 | Indrykket af ONJ TRACTORS

Tredje generation af de populære Dong Feng-traktorer har fået en ansigtsløftning.

Del artiklen:

Hos ONJ Tractors i Herning er de glade for deres Dong Feng-traktorer. Ikke mindst, fordi kunderne er glade for dem. Faktisk er de så glade for dem, at der i dag kører over 1.700 af de bomstærke kinesiske modeller på de danske veje og marker. Og nu er tredje generation af de populære traktorer landet hos firmaet, der begyndte at importere traktorer for 12 år siden.

- Fordelen ved Don Feng-traktorerne er, at de er fyldt med funktioner, der er beregnet til fritidslandbruget, hestehold og den grønne sektor. De er født med firhjulstræk, differentialespærre og vendegear, og så har vi et stort frontlæsserprogram med joystick til dem, siger Niels Hareskov Jensen, direktør hos ONJ Tractors.

De nye 2019-modeller har fået en ansigtsløftning, og blandt de nye features er hjulvægte som standard samt justerbart rat. Dong Feng-traktorerne kommer i tre forskellige udgaver med henholdsvis 30, 40 og 50hk.

Men ifølge Niels Hareskov Jensen, så er en af de store fordele, at de har nogle gunstige priser.

- Det vil sige, at også mindre fritidslandbrug kan få plads til dem i budgettet, også dem, der ikke har et stort timebehov. Så man kan lige så godt købe en ny traktor i stedet for en gammel brugt.

Leasing for private
Selv om priserne er i den lave ende af traktorskalaen, så behøver man ikke hoste op med alle pengene på én gang. ONJ Tractors har kigget mod bilbranchen, og for cirka fem år siden indførte man et nyt leasingprogram, så man i dag leaser til både erhverv og private.

- Det skyldes blandt andet, at vi de senere år har set en stigende tendens til, at især fritidslandbrug og små bedrifter kører uden CVR-nummer, siger Niels Hareskov Jensen.

Leasingprogrammet er beregnet til hestehold og fritidslandbrug, og det gælder både traktor og redskaber.

- Som regel er det en pakke, vi laver, altså en traktor med redskaber. Vi kan jo koble alt på, fra arm- og fingerklippere, baneplaner, frontlift med klipper til gravearme, siger direktøren og fremhæver:

- De armklippere og gravearme vi benytter, er så kraftige, at de også kan sættes på større maskiner.

God pris
At kunderne er glade for traktorer er der ingen tvivl om. I hvert fald ikke, hvis man spørger Johannes Slot, Slots Servicecenter i Padborg. Han har over de seneste par år troligt opgraderet fra den ene generation til den anden.

- De virker bare. Jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger, siger Johannes Slot, der nu er på den tredje generation Don Feng, en ny 504-udgave med kabine og frontlæsser.

Ifølge Johannes Slot er det også i høj grad prisen, der er tiltrækkende.

- Jamen, hvis jeg skulle have en John Deere, så skulle jeg jo op med dobbelt så mange kontanter. Og jeg har aldrig haft det mindste bøvl med nogle af de Dong Feng-traktorer, jeg har haft, siger han.

Artikel af Bo Andersen, først udgivet på fritidsmarkedet


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter