Nyheder

Kvissel Smede & Maskinforretning klar til beredskab

2. sep. | Indrykket af ProATV A/S

Kvissel Smede & Maskinforretning er et familie ejet firma

Del artiklen:

Kvissel Smede & Maskinforretning er et familie ejet firma, hvor 2 generation – Lars – tænker lidt anderledes for at holde gang maskinforretningen på landet.

Lars er god til at ”customize” produkter efter sin kunders behov. Han sælger sine varer rundt i hele Danmark ved hjælp af annoncering og sin formåen udfra at kan tilpasse produkter efter sin kunders behov. Han har også en god kontaktflade med Grønland, hvor han sælger kompakt mini traktor og atv’er.

Dette er en forretningsmodel, som mange steder ikke eksistere mere, men på grund af den ildsjæl Lars besidder har han formået at videreføre forretningen fra sin far – Poul Erik – og tilpasset den til de behov der er oppe i tiden for og kan overleve i en branchen som har været hårdt presset igennem nogen år efterhånden.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame