Nyheder

NÆR DET SKOVRIGE OMRÅDE VED HOLSE

11. sep. 2020 | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

VILLA FULD AF MULIGHEDER

Del artiklen:

7889 En charmerende og spændende villa, hvor man får meget for pengene, - og med en beliggenhed tæt på skov og natur. Ligeledes er der ikke langt til Brenderup, som i de sidste par år virkelig er kommet på landkortet med 2 haller, flere private og offentlige børnehaver og skoler, hvoraf den private realskole er blandt de bedste i Danmark. Realskolen kan nås på cykel via stisystemet. Ejendommen ligger i Holse på en 1.023 m2 grund, hvor der er udsigt til hestefold og en lille sø samt tæt på naturstien, der går fra Middelfart til Nordfyns kommune. Boligen er på i alt 168 kvm, hvor 1. sal er gennemgribende moderniseret i 2003. God muret garage fra 1999 på 60 kvm. Garagen er isoleret og med 2 opvarmede disponible rum - i det ene rum står træpillefyret fra 2013. Dejlig lukket have med gode terrasser og frugttræer. 

Se mere på: Link


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame