Nyheder

SÆRDELES VELHOLDT LANDEJENDOM MED 10,4 HA

19. sep. 2020 | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

MEGET ENERGIVENLIG - JORDVARME OG SOLCELLER

Del artiklen:

7874 Ikke så langt fra Kjellerup i det dejlige landskab lidt sydvest for Vinderslev ligger denne særdeles velholdte landejendom med 10,4 ha, hvoraf 9 ha dyrkes med juletræer og med arealet forpagtet ud på en kontrakt frem til 2030. Ejendommen består af et skønt stuehus med et boligareal på 167 kvm - huset er bygget i 1904 og blev i 1979 nænsomt renoveret under hensyntagen til den oprindelige byggestil. Senest moderniseret med mahognivinduer og -døre samt nyt tag med nye kviste. Desuden to sammenbyggede længer fra hhv. 1984 og 1934, der anvendes som maskinhus og lade. Meget energivenlig ejendom med jordvarmeanlæg og 13,5 kW solcelleanlæg. 

Se mere på: Link


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame