Nyheder

Foder til islandske heste

29. sep. 2020 | Indrykket af NAG

HorsePro

Del artiklen:

Vil du fodre med lavt sukker og stivelse og med fokus på fibre og optimal fordøjelse? Så læs mere om NAG’s foder til islandske heste. Vi har udviklet et par nye blandinger baseret på nyeste viden og gode råvarer. 

Easy Nature er en kaloriefattig müsli – helt kornfri og med et stivelsesindhold på kun 4,9%. Blandingen har et højt fiberindhold og sikrer god tyggetid og stimulering af de gode tarmbakterier. Easy Nature er meget koncentreret på vitaminer og mineraler og hesten dækkes ind med kun 150-175 g pr. 100 kg hest dagligt. Blandingen er tilsat lækre gulerodsflager og urter samt gærproduktet Agrimos, der støtter hestens fordøjelse. En optimal blanding til heste der ikke tåler for meget sukker og stivelse, og som har tendens til at blive lidt runde.    

IceGold er en lækker, specialudviklet havrefri müsli der tilgodeser den islandske hest i almindelig ridning og mere moderat træning. Daglig dosering er stadig lav og hesten dækkes ind fra 150-200 g pr. 100 kg hest. Varmebehandlet byg og gode fiberkilder sikrer en moderat energitilførsel og naturligt E-vitamin hjælper med muskelrestitution. Specielt for denne blanding er at den er tilsat hybenskaller, kamilleblomster, mynte, islandsk tang, islandsk mos, brændenælde og bukkehorn, samt hørfrø og biotin – alt sammen for at støtte den islandske hest’s pels og hove optimalt. IceGold er ligeledes tilsat Agrimos, der støtter fordøjelsen og immunforsvaret.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame