Nyheder

Ingen anden frontmonteret plæneklipper er så kraftig og kompakt !!!

21. okt. 2020 | Indrykket af ATCO DANMARK

Gianni Ferrari GTS

Del artiklen:

Gianni Ferrari GTS serien består af Ultrakompakte professionelle plæneklippere med 2 eller 4 hjulstræk, og frontmonteret klipper med direkte græsopsamling

Dens hydrauliske kraft er GTS's bankende hjerte:

»Effektiv hydrostatisk transmission med 2 eller 4 hjulstræk

»Den hydrauliske PTO gør den ekstremt alsidig og nem at bruge

»Let og præcis styring med kraftassistance

»Praktisk og robust hydraulisk frontlift 

»Hydraulisk tømning af græskassen der leveres med højtip 

Frontmonteret

Klippere og andet tilbehør er monteret foran maskinen for at give den største synlighed og kontrol for brugeren. Med  frontmonteret klipper klippes græsset, inden maskinens hjul trykker græsset ned, hvilket  resulterer i en ensartet og jævn klippet plæne. Desuden giver en frontmonteret klipper bedre mulighed for at klippe under buske, og gør det også nemmere at komme rundt om træer og blomsterbede.

Klipning og opsamling

GTS har modsatroterende knive, der gør det mere effektivt at lede det afklippede græs direkte op i græskassen. Takket være den specielle form på den brede kanal giver det ekstra acceleration til det afklippede græs. Det direkte opsamlingssystem forhindre tilstopning af græsset selv under vanskelige forhold med højt og fugtigt græs.

Græsopsamler

Dens store 480 liters græsopsamler er lavet af stødsikre materialer, og den er udstyret med udluftningskanaler der sikrer bedre fyldning, og som leder støvet bagud for at give gunstige arbejdsforhold. Tømning af græskassen gøres hydraulisk. 181 cm højtip gør det muligt at tømme græsset direkte op i en trailer.

Læs meget mere om Gianni Ferrari GTS serien her!

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame