Nyheder

DEN GAMLE SKOLE I ROUM

23. okt. 2020 | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

FLOT RESTAURERET

Del artiklen:

7858 Denne charmerende bolig i Roum har tidligere huset den gamle skole og denne markante bygning gemmer stadig på minder rundt omkring, om end der er foretaget renovering og modernisering hen over årene - og nænsomt restaureret med respekt for bygningens historie. Der er også lavet jordvarme og opsat solcelleanlæg samt installeret fibernet. Her i 2020 har ejerne renoveret den gamle skolestue. 

Skolen, der blev bygget i 1930, er på i alt 377 kvm og indbyder til en familie, som ønsker masse af plads og råderum. Huset er fuldmuret i røde sten, vinduerne er udskiftet, men holdt i den oprindelige stil og på taget er nyere røde teglsten, og med solcelleanlæg på 6 kW opsat på sydsiden af taget. 

Udhuset på 74 kvm kan bruges til garage og opbevaring – her er en del mindre rum. 

Lige overfor huset har ejeren købt halvdelen af det tidligere missionshus. Disse 55 kvm kan bruges til erhverv eller kulturelle aktiviteter.

Se mere på: Link


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame