Nyheder

Den tidligere Apoteker grund i Ribe forvandles til en ny bolig-perle!

23. okt. | Indrykket af Arkitektladen A/S

9 lejligheder i tre helt nye bygninger, opført som en moderne fortolkning af typiske byhuse i 2½ plan.

Del artiklen:

Beskrivelser & Tanker omkring projektet.

Planen er, at der her skabes 3 helt nye bygninger i en moderne fortolkning af typiske byhuse i 2½ plan. Hver bygning rummer 3 lejligheder. I alt bliver der opført der 9 lejligheder.

Bygningerne kommer til at fremstå i rødt tegl på såvel facader og tag. Der er taget udgangspunkt i et velkendt formsprog i Ribe. Med et nutidigt touch på bygningernes arkitektoniske fremtræden, omfavner byggeriet områdets forskellige typologier og stilarter.

Der bliver opført 3 boliger med privat have og 6 boliger med tagterrasse. Ankomstforholdene optimeres med elevator og gangbro, der bevirker, at alle lejligheder får egen indgang udefra.

Under hele bygningssættet opføres en parkeringskælder, der vil kunne indeholde 20 parkeringspladser, cykelparkering og depotrum til beboerne. Med bilerne placeret i kælderen, vil områdets rekreative arealer opleves meget fredfyldte, og udenoms- arealerne på alle måder visuelt optimeret.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame