Nyheder

Multifunktionel maskine til vedligeholdelse af grønne områder og åbne arealer.

2. nov. 2020 | Indrykket af ATCO DANMARK

Gianni Ferrari PG i fokus

Del artiklen:

Leveres med 2WD 23 hk B&S benzin motor  - 2WD  22/ 28 hk Kubota diesel motor -  4WD 28 hk Kubota diesel motor.  Alle modeller kan leveres med højtip. 

Alle modeller kan udstyres med forskelligt tilbehør, hvorved deres alsidighed øges.

Klipning og opsamling

PG-modellerne med frontmonteret klippere er designet til klipning og opsamling af græsset i en arbejdsgang. På grund af dette er blæseren og indsugningstragten indbygget i maskinen.

Denne konstruktion giver mange fordele:

- der er ikke nogen udvendig kanal, hvorved maskinen fylder mindre, gør den mere afbalanceret og giver et lavere tyngdepunkt. Desuden giver dette øget manøvrering og brugeren mulighed for at klippe tæt ind til beplantning på begge sider af maskinen.

- opsamlingen bliver mere effektiv, fordi der er en meget kort afstand fra klipper til blæser, hvorved det afklippede græs opsamles mere effektivt. Dette garanterer, at der ikke efterlades afklippet græs på plænen og forhindrer tilstopning af blæser og indblæsningstragt.

- blæser og græskasse anvendes også i forbindelse med andet tilbehør, der gør den til en multi-maskine.


Klippere for opsamling 112/126/130 cm, klipper for bagudkast 130 cm, klipper for sideudkast 150 cm,  slagleklippere med mulighed for vertikalskæring 110/135 cm og slagleklipper med mulighed for vertikalskæring og opsamling 135 cm

 Derudover er PG yderst effektiv til opsamling af blade.

Vil du høre mere? så ring til Atco Danmark på 64403018.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame