Nyheder

Stor manøvredygtighed er nøgleordet!

2. nov. 2020 | Indrykket af ATCO DANMARK

Gianni Ferrari zero turn Turbograss i fokus.

Del artiklen:

De professionelle Gianni Ferrari zero turn Turbograss plæneklippere med den ekstraordinære manøvredygtighed, gør det let at klippe rundt om træer, buske og blomsterbede.

Stor manøvredygtighed

Manøvredygtighed er nøgleordet ved denne ZTR-plæneklipper. Det opnås takket være et innovativt dobbelt hydrostatisk transmissionssystem og dens kompakte dimensioner. Maskinen klipper meget hurtigt arealer med træer, buske og blomsterbede eller i parker og i små haver eller langs smalle stier.

Manuel klipning kan helt undgås, og der spildes ingen tid på komplicerede kørselsmanøvreringer. Maskinen har meget høj fremadrettet hastighed og stor græskapacitet i opsamleren og klippetiden reduceres derved væsentligt.

Skære Klipning

Det revolutionerende patenterede klippeaggregat på 110 cm eller 130 cm har en stor opsamlingskapacitet, der ikke tilstopper, selv når man klipper langt vådt græs, hvilket giver en klippekvalitet svarende til den, der opnås med cylinderklippere.

Rotationsretning: knivene drejer i modsat retning sammenlignet med traditionelle plæneklippere og det giver en bedre klippekvalitet og opsamlingsevne.

Plæneklippers forkant: Plæneklipperen er forsynet med alle de nyeste sikkerhedsfunktioner.

Forrest på klipperen er en forkant, der sidder over knivenes klippeniveau Denne højdeforskel gør at græsset ikke bliver presset sammen, og knivene kan derfor klippe helt præcist selv i langt græs. Klipperen overholder alle gældende sikkerhedsstandarder ved hjælp af en bevægelig klap, der åbner i tilfælde af langt græs og lukker for at forhindre genstande i at blive slynget ud fra klipperen.

Denne enkle funktion overholder al den nyeste sikkerhedslovgivning.

Klipperen har 2 skiver med leddelte knive.


Systemet har tre hovedfordele: 

  • Det er ekstremt stærkt og kan modstå voldsomme stød
  • De dobbelte knive forhindrer ophobning af græs og snavs i den øverste del af klipperskjoldet,  så græsset altid klippes og opsamles perfekt.
  • Det afklippede græs klippes i mindre stykker, kommer hurtigere gennem systemet og pakkes tæt i græskassen.

Maskinen har flydende klipper, som altid følger terrænet, og kan klippe selv på de mest ujævne områder.

For hurtig udskiftning af knive og rengøring kan klipperen hydraulisk sættes i lodret stilling.

På én gang kan Turbograss perfekt klippe og opsamle græsset samt opsamle papir, dåser, plastflasker m.m. på et areal mellem 4000 og 8000 m2/t.

Vil du høre mere? Så ring til Atco Danmark på tlf: 6440 3018.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame