Nyheder

Effektivt og langtidsvirkende mod blodmider

4. jan. | Indrykket af Tanaco A/S Pelsis

Et nyt middel mod blodmider fra firmaet Pelsis, For Mite Plus, bekæmper blodmider i alle midens fem faser og har langtidsvirkning.

Del artiklen:

Siden september har den danske virksomhed Tanaco A/S, der er en virksomhed i den britiske Pelsis-gruppen, tilbudt et helt nyt og meget effektivt middel mod blodmider i alle typer fjerkræ og fugle.

Midlet er unikt og produceres af Pelsis.

- Det er effektivt til bekæmpelse af blodmider i fjerkræbesætninger, dueslag og hos burfugle, fordi det slår blodmider ihjel i alle midens livsstadier, fortæller salgschef Ken Vang, Tanaco.

Han fortæller, at en blodmide udvikler sig i fem faser. 

- Fra ægget udvikler de sig til larver og derefter har de to faser som nymfer for til sidst at blive voksne blodmider. Og For Mite Plus bekæmper dem i alle fem faser, siger Ken Vang.

Rent praktisk foregår bekæmpelsen af blodmider ved for eksempel høns på den måde, at man fjerner hønsene og rengør alt i huset. Derefter sprøjtes med Mite Plus i huset og på inventaret og i volierer.

- For Mite Plus har høj effektivitet, men dyrene kan sættes tilbage i huset straks efter endt behandling, fordi midlet har lav toxitet, siger Ken Vang.

Han forklarer, at For Mite Plus bruges indendørs og fæstner sig på alle overflader og trænger ind i revner og sprækker. Det er desuden langtidsvirkende, hvilket ifølge Ken Vang betyder, at blodmiderne er væk i en længere periode.

Han fremhæver, at man selvfølgelig altid kan få slæbt blodmider ind senere.

- Men de er væk så længe For Mite Plus ikke er tørret af eller slidt af inventaret, siger han.

Ifølge Ken Vang er For MIte Plus tidsbesparende at bruge sammenlignet med alternative bekæmpelsesmetoder.

For Mite Plus forhandles gennem grovvareforretninger og hobbydyrsforretninger.


Udvalgte PARTNERS produkter

reklame