Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Vild start - sælger første Horizon såmaskine efter 10 dage som importør

4. jan. 2021 | Indrykket af Rødkilde ATV

Ny importør af Horizon såmaskiner sælger første maskine efter 10 dage

Del artiklen:

Efter længere tids research startede Rødkilde ATV i December import af de engelske Horizon såmaskiner. Ideen til Horizon importen kom ud fra ønsket om at omlægge Rødkilde Gods til Conservation Agriculture, og samtidig have det bedst mulige redskab til at hjælpe med omlægningen.


Det skulle vise sig at være en god idé. "Det er lidt vildt, at kun 10 dage efter vi skrev under på importøraftalen med Horizon Agriculture, så sælger vi den første maskine" fortæller Kim Rasmussen. "Det er simpelthen en drømmestart for os, og desuden et stærkt signal, vi kan sende til Horizon i England. Vi vil gøre alt for, at maskinen bliver udbredt i Danmark. Det fortjener den, fordi den er utrolig gennemtænkt og robust opbygget". 


Hvordan blev den solgt så hurtigt? "Tjah, kunden lagde vægt på alsidighed, let brug, og at der bare skal laves et perfekt såbed hver gang, hvor rillerne er lukket ordentligt. Og det er lige det som en Horizon DSX kan" svarer Kim Rasmussen.


Den første såmaskine var egentlig ment som en ekstra udstillingsmaskine, som skulle komme hjem lige før Jul. Nu er den allerede leveret til kunden. Der står dog stadig en 6 meter maskine på Rødkilde, som driftsleder Nikolaj Bak skal køre demo med samtidig med, at Rødkilde overgår til Conservation Agriculture. Idéen er, at alle de praktiske erfaringer, der høstes på Rødkilde, kan deles ud til kunder fremover. På den måde håber Rødkilde at kunne differentiere sig fra traditionelle maskinhandlere. 


"Vi starter helt fra bunden med at lære om Conservation Agriculture og får heldigvis god hjælp af Agrovi. Vi har desuden lavet en ny Facebook gruppe for Horizon Agriculture produkter i Danmark, og der håber vi, at fremtidige ejere kan udveksle viden om maskinen og komme med gode tips".


For mere info omkring Horizon DSX såmaskiner gå til Rødkilde ATVs hjemmeside.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame