Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Grøn varmeløsning kommer til Nordøstfyn

15. jan. 2021 | Indrykket af Nærvarme Danmark A/S

nef indgår samarbejde med Nærvarme Danmark om luft til vand varmepumper på abonnement

Del artiklen:

Grøn varmeløsning kommer til Nordøstfyn

- nef indgår samarbejde med Nærvarme Danmark om luft til vand varmepumper på abonnement


Mange kunder i det nordøstfynske leder efter et grønt alternativ til opvarmning af deres bolig, så fossile brændsler: olie-, naturgas- eller pillefyr kan undgås. Til dem er der godt nyt: nef har nemlig indgået et samarbejde med Nærvarme Danmark om at levere strøm til varmepumper på Nordøstfyn. Varmepumperne, der fungerer i de fleste boligtyper, kan bestilles på abonnement og serviceres fra Nærvarme Danmark. Strømmen leveres af det lokale energiselskab, nef.


Om samarbejdet med Nærvarme Danmark siger direktør for nef, Marianne Eriksen "Vi glæder os til at levere strøm til de mange kommende varmepumper rundt omkring i de nordøstfynske husstande. Samarbejdet med Nærvarme Danmark betyder, at vi kan bidrage til den grønne omstilling med en miljøvenlig opvarmning af områdets boliger. Samarbejdet med Nærvarme Danmark gør det økonomisk fordelagtigt at få installeret en varmepumpe, fordi man som husstand slipper for en stor engangsinvestering, da man i stedet lejer en bæredygtig varmekilde uden risiko. Det gavner både lokalområdet og klimaet". Netop opvarmning af boliger med fossile brændsler har stor betydning for den danske udledning af CO2. 


Nærvarme Danmark, der også har base på Fyn, står for al vedligehold og al service på varmepumpen, og tager sig af både opsætning og montering af den nye varmepumpe og afskaffelse af det gamle fyr. Kunden betaler et oprettelsesgebyr på 7.500 kr. og herefter en månedlig abonnementspris. Ved at samarbejde med Nærvarme Danmark skal man ikke en tur i banken for at låne 100.000 - 130.000 kr. til den store investering. Alt i alt en god og fornuftig løsning, hvis man gerne vil have en driftssikker og miljøvenlig opvarmning af boligen.


Helle Damm-Henrichsen, der er chef for Nærvarme Danmark, forklarer "Skifter du f.eks. et oliefyr ud med en varmepumpe, sænker du typisk din boligs CO2-udledning med ca. 4.100 kg CO2 årligt. På 15 år beløber det sig til 60.000 kg mindre CO2 udledt fra opvarmningen af dit hus. Derfor gør du noget markant godt for miljøet og viser vejen for andre, ved at skifte til en varmepumpe".


De nordøstfynske husstande kan læse om samarbejdet mellem nef og Nærvarme Danmark her, og bestille et gratis tjek af boligens egnethed til en luft til vand varmepumpe på abonnement. Tjekket inkluderer et gratis og uforpligtende tilbud, en kort samtale med en rådgiver over telefonen og en eventuel besigtigelse af boligen.


For yderligere oplysninger kontakt:


Direktør i nef, Marianne Eriksen på telefon 20 25 57 55.

Chef for Nærvarme Danmark, Helle Damm-Henrichsen på telefon 52 24 10 18.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter