Nyheder

NY PRIS - NATURSKØN EJNDOM MED 8,5 HA VED HAVNDAL

7. mar. | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

Stor og dejlig villa med god plads til en stor familie

Del artiklen:

7788 Landejendom på 8,5 ha med stor og dejlig villa på 268 kvm - bygget 1981. Villaen byder en stor familie velkommen med bl.a. 4 værelser samt soveværelse, 2 badeværelser og et gæstetoilet, dejligt køkken med spisekrog og stor stue med adgang til skøn udestue. Desuden stor carport, der er sammenbygget med huset. Ejendommen er beliggende ved Edderup mellem Havndal og Mariager. Arealet ligger naturskønt midt i stort skovområde - med stor sø, bæk og 1 hektar græs. 6 ha dyrkes med landbrugsafgrøder - der medfølger betalingsrettigheder. For en jæger kan arealet omdannes til jagtareal. Gode jagtmuligheder på fasaner, snepper, rådyr, dådyr samt krondyr på strejf. 

Se mere: Link


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame