Nyheder

SKØN LANDEJENDOM MED UDSIGT - ØSTERVRÅ

5. apr. | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

NY PRIS - FRED OG RO OG GODE JAGTMULIGHEDER

Del artiklen:

7843 Skøn landejendom med et areal på 8,7 ha og en superflot og dejlig beboelse med udsigt. Hele ejendommens areal ligger i en dal ned mod åen – som en naturlomme i landskabet. Her er både kuperet terræn med natur og flad eng til f.eks. afgræsning. Beboelsen ligger foroven i dalen med udsigt udover en sø og udsigt ned gennem dalområdet. Der er bygget nyt stuehus i 2009 på 182 kvm plus dobbeltgarage - med delvis overdækket veranda rundt om huset - og med jordvarme og fibernet. Huset er indrettet omkring det store centrale opholdsrum, der fungerer som stue/alrum/køkken med store udsigtsvinduer. Beliggenheden giver fred og ro, og der er rigtig gode jagtmuligheder.

Se mere på: Link


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame