Nyheder

LIEBHAVEREJENDOM PÅ 13 HA VED AGERØ

13. apr. | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

OMKRANSET AF DEN SKØNNESTE NATUR

Del artiklen:

7849 En helt fantastisk liebhaverejendom beliggende 100 m fra Limfjorden ved Agerø, - og med 12 ha eng samlet ved fjorden, incl. egen ø ca. 20 m fra fjordbredden. Stort velindrettet stuehus på 277 m2 med panoramaudsigt over fjorden mod syd, sydøst, sydvest - fra alle sove- og opholdsrum. Fra køkkenalrum og loftsstue er der via glastårn fuldt view mod syd, sydøst og sydvest. Stuehuset er i god stand og opført i samme stil som driftsbygningerne. Trelængede udbygninger med bl.a. ny carport. Alle bygninger er gennemrenoveret i perioden 2000-2009. En ejendom med detaljer, og for den, der sætter pris på natur med fjord, rigt dyreliv, en fantastisk udsigt og højt til himlen.

Se mere på: Link


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame