Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

FERIELEJLIGHED NÆR VEJLERNE

13. maj. 2021 | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

FÆLLES NATURAREAL PÅ 2,7 HA NED MOD LIMFJORDEN

Del artiklen:

7951 Lejligheden er på 38 kvm beliggende i stueetagen og består af lille entré, lille fint indrettet køkken, stue, soveværelse og badeværelse med bruseniche. Gulvet et køkken/stue er belagt med klinker, som giver et fint rustikt look. Opvarmningen sker via el radiatorer. God lille terrasse med udgang fra stuen og udsigt udover fællesarealet ned mod Limfjorden - også udsigt til Fur og Livø. Mulighed for at tilkøbe et stykke frijord med strandeng og en lille sø er på i alt 7,8 ha. Det er også muligt at anvende lejligheden som helårsbeboelse. 

Se mere på: Link


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame