Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

FLOT RIDECENTER SYD FOR MØNSTED

18. jun. 2021 | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

STOR RYTTERSTUE MED KØKKEN, TOILET OG SADELRUM

Del artiklen:

7957 Ejendom med stor ridehal på 20x60m og kombineret hestestald med 16 store kvalitetsbokse på 16 kvm samt diverse faciliteter. Stedet er handicapgodkendt og fungerer som ridecenter, - ejeren har tidligere trænet dressur- og springheste. Arealerne kan også bruges til trav- og galopheste Beboelsen er oprindelig fra 1902 - men er total ombygget 2015-17 - kun murene og loftsbjælkerne er tilbage - der blev anvendt håndværkere til hele projektet. Huset er velisoleret. Den ene udbygning er delvist isoleret - her er indrettet et stort fyrrum med træfyr og ny akkumuleringstank, 2 lagerrum og et stort værksted med port samt et vaskerum med toilet Den anden udbygning er indrettet med lade og garage. Ejendommens areal er på 40,6 ha - halvdelen er dyrkede marker med betalingsrettigheder og den anden halvdel er med skov.

Se mer på: Link


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame