Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

FLOT LIEBHAVEREJENDOM I SMUKKE OMGIVELSER - TINDBÆK

2. aug. 2021 | Indrykket af Ejner Kaa Ejendomme

MASSER AF STEMNING OG HYGGE

Del artiklen:

7955 Denne pragtfulde ejendom fra 1857 er af flere omgange blevet fint renoveret og udvidet og fremstår nu som en flot liebhaverejendom med bindingsværk og røde mursten samt stråtag. Boligen er på 218 kvm og indvendigt holdt i en stil, som giver masser af stemning og hygge. Med den smukke have omkring sig falder denne liebhaverejendom perfekt ind i det omkringliggende landskab og skovområde. Og med den stille beliggenhed fuldender det indtrykket af en flot og harmonisk ejendom i smukke og rolige omgivelser. Rundt om huset er anlagt fine terrasser, så der altid er et sted med læ, skygge eller sol og mulighed for morgenmad i dejlig sol og aftensmad ved grillen. Liebhaverejendommen ligger på en stor grund opdelt i flere niveauer. Det er flot udnyttet med en dejlig have med drivhus, urtehave, skønne blomster og buske samt mange træer – bl.a. ca. 30 forskellige lækre æble-, pærer-, morel- og blommetræer. Haven er indrettet med flere forskellige udendørsrum og hyggekroge, - tidligere har der været plads til både hund, høns og hest - i dag finder man bl.a. bålsted og boldbane, og i den højtliggende krog finder man et stort og flot vildmarksbad i træ, som kan lokke både sommer og vinter. 

Se mere på: Link


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame