Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Virker solceller også, når det er overskyet?

2. dec. 2021 | Indrykket af KlimaEnergi A/S

Solceller virker også, når det er overskyet.

Del artiklen:

Der er forskel på de forskellige typer solceller. Du skal vælge tyndfilmssolceller frem for monokrystallin solceller, hvis du vil have den maksimale ydelse, når det er overskyet. De yder bedst i marginalt vejr.

Solceller virker helt klart også når det er overskyet. Ydelsen bliver væsentlig mindre, lidt afhængigt af, hvad for et anlægstype man vælger. Nogen solcelletyper er bedre i overskyet vejr og det vi kalder marginalt vejr end andre.

Den bedste ydelse i marginal vejr man kan få, får man fra noget der hedder tyndfilmspaneler, som Wellmore tilfældigvis også har, men det mest almindelige brugte panel er noget der hedder monokrystallin, og monokrystallin har en ganske ok ydelse, også ved overskyet vejr. Så ja, solceller virker også når det er overskyet.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame