Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

DK-TEC er blevet kåret som en Børsen Gazellevirksomhed

21. jan. 2022 | Indrykket af DK-TEC

Der er ingen tvivl om, at det har været et par hårde år for rigtig mange virksomheder.

Del artiklen:

Især virksomheder, der lever af at importere fra udlandet, har været rigtig hårdt ramt. Derfor har det krævet hårdt arbejde, dedikation og en masse slugte kameler at komme ud på den anden side – ikke bare med status quo, men som en styrket virksomhed.


Børsens gazellepris

Hos DK-TEC er vi derfor ekstra stolte af at modtage Børsens Gazellepris 2021. DK-TECs fokus har aldrig været på at opnå priser eller andre former for offentlig anerkendelse, men derimod på at blive de bedste til det, der er DK-TECs grundlæggende DNA: at levere kvalitetsmaskiner til skarpe priser, tilbyde kompetent rådgivning – og ikke mindst: at have vores kunders ryg. For os er kunderejsen ikke overstået, når vores kunder har modtaget deres varer og givet os en melding på Trustpilot og lignende medier – den fortsætter med rådgivning og sparring i lang tid efterfølgende. Selvom en gazellepris aldrig har været et mål i sig selv, er det alligevel et dejligt rygklap og et bevis på, at vi gør noget rigtigt i vores tilgang til både kunder, kvalitet og medarbejderpleje.


Vokseværk

Den eksplosive vækst har betydet, at vi har budt velkommen til mange nye medarbejdere den sidste tid. De seneste år er medarbejderstaben vokset fra 4 til 13 medarbejdere, og vi kan inden for den næste tid også byde velkommen til en handelselev og flere studentermedhjælpere. Det har den positive betydning for virksomheden, at vi, på trods af vækst, stadig kan fokusere på kunderelationer uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten heraf.


2022

Til oktober fylder DK-TEC 30 år, og vi træder ind i et år fyldt med spændende tiltag, hvor vi blandt andet lancerer en helt ny webshop, en lang række nye maskiner og udvider vores virksomhedskoncept ved også at eksportere maskiner til resten af norden. Tak for et vildt 2021 til alle vores kollegaer, samarbejdspartnere og kunder – vi glæder os til at se, hvad 2022 har at byde på!


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame