Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Nyt Flex Trading Have - Parkkatalog

16. mar. 2022 | Indrykket af Flex Trading A/S

2022 sortiment med priser

Del artiklen:


Så er det nye Flex Trading Have - Parkkatalog på gaden 

Her ses hele 2022 sortimentet med priser - ønskes yderligere oplysninger besøg venligst www.flextrading.dk eller kontakt vores salgskontor   på tlf. 89 14 14 89 eller salg@flextrading.dk her kan du også få oplyst nærmeste forhandler.

Alle priser i dette katalog er vejledende. Priserne er opgivet både eksklusiv og inklusiv moms. Den øverste pris er eksklusiv moms, og den nederste pris er inklusiv moms.  Vi forbeholder os ret til ændringer af priser og tekniske detaljer uden forudgående varsel, og vi hæfter ikke for eventuelle trykfejl i kataloget.

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame