Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Have og Park maskiner fra SP Maskiner

24. maj. | Indrykket af SP Maskiner A/S

SP Maskiner

Del artiklen:

Have og park maskiner fra SP Maskiner 

SP Maskiner har et stort udvalg af havepark maskiner, redskaber og udstyr til bl.a. kommuner, materielgårde, boligselskaber og anlægsgartnere. 

Vores kompetente konsulenter og reparatør står altid til rådighed for en uforpligtende demonstration af de professionelle havepark maskiner. Vi kan blandet andet tilbyde demonstrationer af græsklippere, plænetraktor, Zero Turn klippere og havetraktor. Vores udvalg af have park maskiner kommer fra Ferris, Simplicity og Husqvarna

Vi er en professionelle leverandør af maskiner, hvorfor du hos SP Maskiner finder et stort udvalg af have og park maskiner. Fælles for alle vores maskiner er den høje kvalitet, der sikrer dig solide og robuste have og park maskiner, der kan klare lige præcis din opgave. Vi tilbyder nye såvel som brugte have og park maskiner, så du kan finde netop den maskine, der passer til dit behov.

SP Maskiner har et professionelt serviceværksted. På værkstedet udføres service og reparationer af alle fabrikater af have/park-maskiner, heriblandt havetraktorer, motorsave, buskryddere, hækkeklippere, plæneklippere, robotplæneklipper m.v.

På værkstedet bliver maskinerne gennemgået for fejl og mangler og vi skifter olie og oliefilter. Efter behov udskiftes filter, tændrør, knive, remme, lejer. Pris gives gerne inden igangsætning. 

Har du ikke selv mulighed for at transportere din have-park maskine til reparation, så hjælpe vi gerne med at hente og bringe det, inden for en radius af 40 km. OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame