Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Her er maskiner og service i top

25. aug. | Indrykket af SP Maskiner A/S

SP Maskiner er kundernes garanti for have- og parkmaskiner af høj kvalitet

Del artiklen:

I mere end 80 år har SP Maskiner ydet salg, service og reparation af skov-, have- og parkmaskiner samt landbrugsmaskiner til hele landet. Det gør virksomheden, som er beliggende i Forlev ved Skanderborg, til én af Jyllands meste erfarne og kompetente forhandlere, når eksempelvis kommuner, boligselskaber og anlægsgartnere skal have nye maskiner.

- Fælles for alle vores maskiner er den høje kvalitet, der sikrer vores kunder solide og robuste have- og parkmaskiner, der kan klare præcis deres opgave. Vi tilbyder nye såvel som brugte have- og parkmaskiner, så man kan altid finde lige netop den maskine, der passer til behovet, siger indehaver S.P. Madsen, som tilbage i 1989 overtog virksomheden af sin far, Knud Madsen.

Den gode service

SP Maskiner tilbyder et bredt sortiment af maskiner fra populære producenter som Husqvarna, Simplicity og Ferris. Det er kundens garanti for kvalitet og effektivitet, siger indehaveren af Dyrlund Entreprise & Maskinudlejning ApS, som samarbejder med SP Maskiner og netop har købt en Ferris zero-turn IS græsklipper.

- Lige som os selv har SP Maskiner fokus på den gode service og levering af kvalitetsprodukter. Med vores køb af Ferris zero-turn IS græsklipper, der reducerer stødbelastninger og vibrationer med den ergonomiske helkropsvibration, kan vi arbejde i længere tid og med højere hastighed, hvilket betyder meget i en travl hverdag udtaler Stefan Dyrlund. 

Kun de bedste mærker

På SP Maskiners professionelle serviceværksted udføres service og reparationer af alt til have, park og skov, heriblandt havetraktorer, motorsave, buskryddere, hækkeklippere, og plæneklippere. På værkstedet møder kunderne blandt andet Kim Teilmann, der har mere end 30 års erfaring i branchen. Og har man ikke selv mulighed for at transportere sin have-park maskine til serviceværkstedet i Forlev, så hjælper SP Maskiner gerne med at hente og bringe maskinen – blot det er inden for en radius på 40 kilometer.

Kunderne tilbydes også at prøvekøre maskinerne på vores græsarealer. SP Maskiners konsulenter står altid til rådighed for en demonstration, siger S.P. Madsen og tilføjer:

- Vi har kun de bedste maskiner, og vores udvalg kommer fra producenter, som alle er kendt for at levere kvalitet

Udstilling: I SP Maskiners udstilling kan man uforpligtende se og få demonstreret maskinerne.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame