Nyheder

Letvægtstegl i det klassiske vingeformat

18. dec. 2019 | Indrykket af Nettrælasten A/S

Safir H-10 Ultra har et klassisk udseende

Del artiklen:

Er det tid til at udskifte taget, og skal den gamle tagkonstruktion bruges igen, skal er det vigtigt på forhånd at undersøge om konstruktionen kan bære det nye tag. Der er mange muligheder, når der skal vælges nyt tag, men hvis tagkonstruktionen ikke kan bære et ”tungt” tag, begrænser det mulighederne lidt. 

Der findes heldigvis flere flotte løsninger, og en af dem er en Safir H10 Ultra tagsten i letvægtstegl, som du ved Nettrælasten A/S finder i 3 flotte farver – sort ædelengoberet, matsort engobere t og naturrød. Stenen er velegnet til huse med en let tagkunstruktion, og den har det klassiske vingeformat.

Nettrælasten A/S står klar til a t hjælpe dig i byggeprojektet, og beregner tilbud med alt inkluderet, uanset projektets størrelse. Et tilbud på tag fra Nettrælasten A/S vil altid være beregnet ud fra ”komplet tag”, med mind re andet er aftalt.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame